Skip Navigation LinksNando’s, Braehead Shopping Centre, Glasgow

Skip to Details
Nandos
Nandos Nandos Nandos Nandos

Description:

The project consisted of strip out and demolition works to convert an existing retail unit within Braehead Shopping Centre to form an open plan restaurant space. 

A soft strip of all existing services within the unit and surrounding mall environment was completed outwith normal trading hours and relocation of smoke curtains and upgrading of existing fire panels and all associated systems took place. 

The floor screed was broken out and later re-done. New ventilation systems were added to upgrade the unit to the standard required for a commercial food outlet. New blockwork walls were added to form a boundary to the new unit.


Key Facts / Information:

Client INTU
Lead Consultant Forth Consulting
Duration 16 weeks
Value £195,000
Sector/Type Retail – Fit-out